Elävän kulttuurin Koroinen ry

Syyskokous 11.12.2017

Tervetuloa Elävän Kulttuurin Koroinen ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 11.12.2017 klo 18.30 Koroisten kahvilalle osoitteeseen Koroistentie 2, Turku.
 
Mukavan seuran ja ensi vuoden suunnitelmien lisäksi tarjolla on joulupuuroa, glögiä ja joulutorttuja, EKKyn pikkujoulujen merkeissä! Syyskokouksen jälkeen nähdään myös kuvakooste tämän vuoden KOROINEN ELÄÄ-hankkeen tapahtumista.
 
Syyskokouksen esityslista:
 
1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa.
3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet vuodelle 2018
6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet (4-6 varsinaista ja 0-2 varalle).
7. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa.
8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat: Outi Tuomelan kunniajäsenyys
9. Kokouksen lopetus
 
 
Kiinnostaako hallituspaikka tai työryhmän jäsenyys?
 
EKKyn hallituksessa tarvitaan ensi vuoden alusta myös uusia ihmisiä. Mikäli olet halukas asettumaan ehdolle hallituksen puheenjohtajaksi, varsinaiseksi jäseneksi tai varajäseneksi, kerrothan siitä hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja otsikoi asiasi selkeästi, mieluiten perjantaihin 8.12.2017 mennessä. 
 
Äänioikeus yhdistyksen syyskokouksessa on kaikilla jäseneksi hyväksytyillä ja tämän vuoden jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä. Jos haluat liittyä Elävän kulttuurin Koroinen ry:n jäseneksi ja haluat saada äänioikeuden kokoukseen, tai ilmoittaa uudet yhteystietosi, tulee se tehdä sähköpostitse ja ilmoittaa koko nimi, kotipaikka ja yhteystiedot osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. myös viimeistään perjantaina 8.12.2017.
 
Otsikkoon esim. UUSI JÄSEN, JÄSENTIETOJEN PÄIVITYS tai HALUAN JÄSENEKSI. Maksa myös jäsenmaksu (vähintään 5 €) tilille FI09 3939 0001 2948 18. Ensi vuoden jäsenmaksun suuruus päätetään syyskokouksessa.
 
Jos et ole innokas hallitukseen, mutta haluaisit muuten aktiivisemmin toimintaan mukaan, olet tervetullut erilaisiin EKKyn työryhmiin ja tiimeihin (tapahtumat, piha & puutarha, mehiläiset, kahvila..). Tänä vuonna työryhmät ovat resurssien puutteessa jääneet melko vähälle huomiolle, mutta ensi vuonna niitä olisi hienoa saada aktivoitua. Ilmoittelethan, mikä sinua kiinnostaisi!
 
Ideoita, toiveita ensi vuodelle?
 
Jos siis mielessäsi on toiveita tai ideoita Koroisten ensi vuoteen liittyen, lähetä niitä mieluusti hallitukselle ylläolevaan osoitteeseen tämän viikon aikana. Hyvällä onnella ideat saattavat vielä keritä huomioiduksi toimintasuunnitelmassa, varsinkin jos niille löytyy myös toteuttajia ;-). Voimme myös syyskokouksen yhteydessä ja sen jälkeen jatkaa keskustelua ensi vuodesta ja tulevaisuudesta.
 
Koroinen katsoo kestävään tulevaisuuteen –seminaari siirtyy tammikuulle
 
Koroisten tulevaisuusseminaari päätettiin siirtää tammikuulle. Silloin on oiva tilaisuus paneutua hallituksen, jäsenistön ja yhteistyötahojen kanssa kunnolla pohtimaan ja visioimaan EKKyn ja Koroisten tulevaa toimintaa. Ilmoitamme päivämäärän heti kun se varmistuu.
 
 
Valoa pimeyteen, iloista joulun odotusta, ja toivottavasti syyskokouksessa 11.12. nähdään!
 
Parhain terveisin
 
EKKyn hallitus
ja pj Terhi Arell

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma ja ti klo 9 - 13 ja to ja pe klo 9 - 13)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)