Elävän Kulttuurin Koroinen Ry

Ohjeet ja säännöt harrastetoimijoille

 - EKKy:n vuokraamat tilat ja rakennukset ovat museoviraston ja Turun museokeskuksen suojelemia. Tilat, rakennukset, ulkorakennukset ja pihapiiri ovat historiallisesti arvokkaita, joten niitä tulee käyttää ja niissä tulee käyttäytyä sen mukaisesti.

- Harrastustoiminnan järjestäjä on vastuussa hänelle luovutetuista avaimista. Mikäli avaimet häviävät vuokralainen on velvollinen korvaamaan siitä aiheutuvat kustannukset.

- Harrastustoiminnan järjestäjä päästää tiloihin vain harrastustoimintaan osallistuvia ihmisiä.

- Harrastustoiminnan järjestäjä vastaa tilojen/pihapiirin esineistöstä, välineistöstä, huonekaluista sekä irtaimistosta. Harrastustoiminnan järjestäjä on velvollinen korjaamaan kaikki tahallisesti rikkoutuneen irtaimiston.

       Mikäli tiloissa ilmenee puutteita, jokin rikkoutuu tai on muuta huomioitavaa, ilmoita siitä EKKy:n sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

- Sisätiloissa ei saa tupakoida. Tupakantumpit on kerättävä tuhkakuppeihin, niin ettei niistä synny paloturvahaittoja.

- Harrastustoiminnan järjestäjä on vastuussa tiloissa sijaitsevan käsityöpuodin tuotteista  harrastustoiminnalle varattuna aikana.

- EKKyssä kierrätetään ja lajitellaan.

       Isot roskat ja roskamäärät, kierrätettävä materiaali on toimitettava pois alueelta. Lähin kierrätyspiste on Prisman pihalla noin 1 kilometrin päässä (Vanha Tampereentie 108).

- Harrastustoiminnan järjestäjän tulee jättää tilat samaan kuntoon kuin ne olivat paikalle tultaessa:

       Astiat on tiskattava, lattiat siivottava ja tarvittaessa pestävä.

       Tilat tulee olla siivottu ja tyhjennetty tilavuokrasopimuksen mukaisena ajankohtana.

       EKKyn tiloja ylläpidetään yhteisvastuullisesti ja vapaaehtoisvoimin.  Jos roska-astiat täyttyvät, roskapussit on vietävä navetan sivulla/päädyssä sijaitseviin roska-astioihin. Biojätteet voi viedä pihalla olevan jurtan takana oleviin kompostiastioihin. Muistakaa myös ilmoittaa esimerkiksi palaneesta lampusta tai loppuneesta WC-paperista.

- Harrastustoiminnan järjestäjä lähtee tilasta viimeisenä ja on vastuussa siitä, että valot on sammutettu, ikkunat ovat kiinni ja ulko-ovet ovat lukossa.

- Harrastustoiminnan tilavuokra on 1 € / henkilö / tunti, ei kuitenkaan enempää kuin 10 € / tunti. Tilavuokramaksun käytännöistä sovitaan tilavuokraamisen sopimisen yhteydessä. Tiedustelut tilojen varauksista harastustoimintaan lähetetään sähköpostilla osoiteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "harrastustoiminta".

- Harrastustoiminnan järjestäjältä edellytetään EKKyn jäsenyyttä.  Toimintaan osallistuvien jäsenyys on suositeltavaa yhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Ohjeet yhdistykseen liittymisestä  löydät tästä linkistä.

 (päivitetty 14.10.2016)

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin:

 040 360 0830

(Mikäli emme vastaa, laita soittopyyntö tekstiviestillä.)