Elävän kulttuurin Koroinen ry

Elokuun permakulttuuriopintopiiri

Teemana biohiili

Elokuun permakulttuuriopintopiirissä klo 15.00 - 17.00 biohiilen saloihin meidät perehdyttävät Visa Suonpää ja Outi Tuomela. Luvassa teoriaa, käytäntöjä ja visioita biohiileen liittyen. Ladataan aiemmin poltettua hiiltä ja jos metsäpalovaroitus ei ole voimassa, voidaan Koroisten hiiletin laittaa palamaan. Tervetuloa uudet ja vanhan permakulturistit!

Koroisten permakulttuuriopintopiiri on avoin ja maksuton vertaisoppimisryhmä kaikille permakulttuurista kiinnostuneille. Kiinnostavia aiheita saa mieluusti ehdottaa ja innokkaat voivat tulla kertomaan vuorollaan omasta kiinnostuksen aiheestaan. Yliopistoluentoja opintopiirit eivät ole, vaan tarkoituksena on jakaa hyödyllistä permakulttuuriin liittyvää ruohonjuuritason tietotaitoa.

Jos haluat kysyä jotain, ehdottaa aiheita tai liittyä opintopiirin sähköpostilistalle, lähetä maili osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. aiheena "Permakulttuuriopintopiiri".

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma - to klo 11 - 14)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)