Elävän kulttuurin Koroinen ry

Tilavuokrauksen sopimusehdot

EKK ry:n vuokraamat tilat ja rakennukset ovat museoviraston ja Turun museokeskuksen suojelemia. Tiloja, rakennuksia ja pihapiiriä on sen vuoksi kohdeltava historiallisesti arvokkaina sekä käyttäytyä tilalla sen mukaisesti.

Tilojen vuokraaja on vastuussa hänelle luovutetuista avaimista. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan kadonneesta avaimesta koituneet kustannukset.

Tilojen vuokraaja saa päästää yksityistilaisuuksiinsa vain kutsumia vieraitaan ja vastaa tilojen/pihapiirin esineistöstä, välineistöstä, huonekaluista sekä irtaimistosta. Kaikki tahallisesti rikottu irtaimisto on korvattava. Mikäli irtaimistoa menee rikki, vuokraajan on ilmoitettava siitä vuokranantajan (EKK ry:n) edustajalle tai sopimuksen mukaiselle yhteyshenkilölle.

Sisätiloissa ei saa tupakoida. Tupakantumpit on kerättävä tuhkakuppeihin, ettei niistä synny paloturvariskejä ja -haittoja.

EKK ry:n keittiössä kierrätetään ja lajitellaan. Vuokra-ajan päätyttyä vuokralaisten on toimitettava roskat pois alueelta: lähin kierrätyspiste on Prisman pihalla (Vanhalla Tampereentiellä), ruokajätteet pihan perällä olevaan kompostoriin ja poltettavat jätteet navetan takana oleviin roskasäiliöhin.

Vuokraajan on jätettävä tilat siihen kuntoon kuin missä ne olivat hänelle luovutettaessa. Astiat on tiskattava, lattiat siivottava ja tarvittaessa pestävä. Jos vuokralainen ei hoida siivousta, yhdistys hoitaa sen 50 euron ennakkoilmoituksella lisämaksua vastaan. Jos ilmoitusta ei tehdä eli tilat eivät ole siivottuna sovittuun aikaan mennessä, yhdistys perii 80 euron lisämaksun.

 

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma - to klo 11 - 14)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)