Elävän kulttuurin Koroinen ry

EKKy:n hallitus

Elävän kulttuurin Koroinen ry:n taustalla toimii hallitus, jossa on vuonna 2019 puheenjohtajan lisäksi kuusi jäsentä ja kaksi varajäsentä.

Vuonna 2019 EKKy:n hallituksen jäsenet ovat:

Puheenjohtaja Terhi Arell

Visa Suonpää

Maria Herttuainen

Anton Nordqvist

Lotta Laaksonen

Antti Vihko

Hannu Virtanen

Varajäsenet: Hiski Polojärvi, Henri Qvick

Yhteydenotot  hallitukselle sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirjoita viestin otsikkoon ”HALLITUKSELLE”. Jos haluat yksilöidä tarkemmin viestisi aiheen ja helpottaa yhdistyksen työtä, kirjoita aihekenttään esim. "PUUTARHA, TAPAHTUMAT, TILAVUOKRA, TALOUDENHOITO" tai henkilön nimi, jonka haluat tavoittaa.

Mikäli haluat tehdä esityksen hallituksen kokoukseen, kirjoita sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Otsikoi viesti "ESITYS". Yhdistyksen hallitus kokoontuu pääsääntöisesti joka kuun toinen perjantai klo 17.00. Kokoukset ovat avoimia EKKy:n jäsenistölle ja pyrimme tiedottamaan hallituksen keskeisistä päätöksistä sekä käsitellyistä asioista kotisivuillamme valikossa EKKy:n hallitus tiedottaa.

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma ja ti klo 9 - 13 ja to ja pe klo 9 - 13)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)