Elävän kulttuurin Koroinen ry

Tule mukaan!

Tule mukaan aktiivisesti EKKyyn!

Elävän kulttuurin Koroinen ry. pyörii valtaosin vapaaehtoisvoimin. Kaikenlaisia puuhanaisia ja -miehiä tarvitaan!

Tiimit ovat järjestäytymässä! Kiinnostaisiko sinua tulla osaksi jotakin tiimiä tai ryhtyä jonkin osa-alueen vastuuhenkilöksi?

  • Jäsenvastaava ylläpitää jäsenrekisteriä. Tule mukaan jos tykkäät olla selkeä ja olet hyvä pitämään jäsenrekisteriä yllä!
  • Kahvilavastaava/-tiimi organisoi sunnuntaikahvilat. Tiimin tehtäviin kuuluu myös kahviloiden markkinointi ja niistä tiedottaminen nettisivuilla ja facebookissa. Tule mukaan, jos tykkäät järjestää kahvilatapahtumia ja valmistaa hyvää ruokaa!
  • Puutarhavastaava/-tiimin hommiin kuuluu esimerkiksi  puutarhoihin, palstoihin ja permakulttuuriin liittyvä viestintä hallituksen ja toimijoiden välillä, Puutarhaan liittyvien hankintojen ja tarpeiden kartoittaminen, palstoihin ja puutarhoihin liittyvien talkoiden järjestäminen, kuten palstoitus, palstalaisten tiedotus. Tule mukaan, jos olet kiinnostunut palstaviljelystä, puutarhanhoidosta, permakulttuurista ja luonnonmukaisesta puutarhanhoidosta!
  • Korjaustyövastaava/-tiimi hoitaa rakennusten korjauksiin ja ylläpitoon liittyviä asioita. Tule mukaan, jos olet kiinnostunut rakennushistoriasta, entisöinnistä, korjaus- ja rakennustöistä!
  •  Siivousvastaava/-tiimi järjestää siivoustyön Koroisissa. Tule mukaan, jos pidät siisteydestä ja tykkäät tehdä yleishyödyllisiä asioita, joista kaikki tulevat iloisiksi.
  • Tapahtumavastaava/-tiimi ideoi, suunnittelee ja organisoi tapahtumia Koroisiin. Tule mukaan, jos olet kiinnostunut kulttuurin tuottamisesta, tapahtumien järjestämisestä tai olet itse kulttuurialan osaajia.

Myös työkokeilupaikkoja meillä on avoinna lähes kokoajan. Etsimme erilaisia moniosaajia ja erityisesti jäsenistö olisi mukava saada mukaan yhdistyksemme toimintaa ylläpitämään.

Mikäli kiinnostuit. Laita mailia sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "HALUAN MUKAAN" ja viestiin, mihin tiimiin haluat mukaan. Kerro hivenen itsestäsi ja vahvuuksistasi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

 

 

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma ja ti klo 9 - 13 ja to ja pe klo 9 - 13)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)