Elävän kulttuurin Koroinen ry

Vuokrattavat tilat

 Tiloja yksityistilaisuuksiin

Vuokraamme tiloja edullisesti erilaisia tilaisuuksia varten. Häät, nimiäiset ja muut elämän tärkeät juhlat ovat osa yhteisöllisyyttä uudistavaa, ylläpitävää ja vahvistavaa kulttuuria. Yksityistilaisuuksien vuokraajalla on käytössään sopimuksen mukaan sali, ruokasali ja keittiö.  Tiedustelut ja varaukset sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "TILAVUOKRAUS".

Tiloja harrastus- ja hyväntekeväisyystoimintaan

Koroisilla on mahdollista vuokrata tiloja säännölliseen harrastustoimintaan viikolla. Haluatko perustaa käsityökerhon tai pitää jotakin muuta ohjattua toimintaa? Tai haluatko ohjata tuotot hyväntekeväisyyteen tai järjestää muuta hyväntekeväisyystoimintaa. Haluamme yhdistyksenä tukea harrastusmahdollisuuksia ja hyväntekeväisyyttä, joten tarjoamme tilat edullisempaan hintaan. Tiedustelut ja varaukset sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Harrastustoiminta" tai "Hyväntekeväisyys". Edellytämme harrastus- ja hyväntekeväisyystoimijoilta Elävän kulttuurin Koroinen ry:n jäsenyyttä. Ohjeet yhdistykseen liittymiseen tästä linkistä.

HINNASTO(voimassa 1.1.2020 alkaen)

Alennukset

Myönnämme normaalihinnasta alennuksia seuraavin perustein:

Hyväntekeväisyystapahtuma tai varainkeräys hyväntekeväisyyteen: -50% 

Julkinen harrastustapahtuma -50%

Myös tapahtumista jotka eivät täytä em. kriteerejä myönnämme uudelle jäsenelle 10%, yli vuoden jäsenenä olleelle 30% alennuksen.

MA-TO, SU

Arkipäivisin maanantaista torstaihin, sekä sunnuntaisin, tilamme ovat vuokrattavissa erikseen edullisemmalla hinnalla. Vuokrattavia tiloja ovat tupakeittiö sekä ruokasali, iso sali ja ulkosauna. Piha ja vessat ovat tällöin kaikkien samanaikaisten vuokraajien yhteiskäytössä, ja toivomme vuokraajien osalta joustavuutta sekä muiden tilojen käyttäjien huomioimista. Myös sunnuntaikahvilan aukiollessa voi isoa salia vuokrata yksityistilaisuuksiin, tällöin on mahdollista tiedustella myös pitopalvelua kahvilanpitäjältä.

Koko päätalo 50€/2h, lisätunnit 20€. Koko ilta klo 16 eteenpäin 100€. 

Tupakeittiö ja ruokasali 30€/2h, lisätunnit 10€. Koko ilta klo 16 eteenpäin 60€.

Iso sali 30€/2h, lisätunnit 10€. Koko ilta klo 16 eteenpäin 60€.

Sauna 30€/2h, lisätunnit 10€. Koko ilta klo 16 eteenpäin 60€.

Koko päätalo vapautuu yleensä vasta klo 16 jälkeen, mutta osia tiloistamme voi vuokrata myös päivisin. Pidemmille vuokra-ajoille sekä tilojen käytöstä päivisin voimme sopia erikseen.

PE-LA

Viikonloppuisin perjantaista lauantaihin vuokraamme päätaloa sekä saunaa yksityiseen käyttöön. Tällöin tila on varattu kokonaan vuokraajalle, jotta juhlat tai muut yksityistilaisuudet voisivat sujua rauhassa. Emme vuokraa tiloja erikseen, vaan vuokrahinta sisältää tupakeittiön, ruokasalin, salin, yläkerran sekä pihan käytön. Saunan käytöstä peritään oma maksunsa hinnaston mukaan.

Perjantai: 250€/vrk kesäkaudella 200€/vrk talvikaudella.

Lauantai: 300€/vrk kesäkaudella, 250€/vrk talvikaudella.

 

Tiedustelut ja varaukset:

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelinpäivystys (pääsääntöisesti) ma - to klo 10 - 14, puh. 040 360 0830

Varmimmin tavoitat meidät sähköpostitse: Kirjoita sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla TILAVUOKRA.

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma ja ti klo 9 - 13 ja to ja pe klo 9 - 13)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)