Elävän Kulttuurin Koroinen ry

Tilojen vuokraaminen ja hinnatTiloja yksityistilaisuuksiin

Vuokraamme tiloja edullisesti erilaisia tilaisuuksia varten. Häät, nimiäiset ja muut elämän tärkeät juhlat ovat osa yhteisöllisyyttä uudistavaa, ylläpitävää ja vahvistavaa kulttuuria. Koroisten tilalla voi järjestää myös kokouksia ja pieniä seminaareja.

Yksityistilaisuuksien vuokraajalla on käytössään sopimuksen mukaan sali, ruokasali ja keittiö. Tiedustelut ja varaukset sähköpostiin koroinen@gmail.com otsikolla "TILAVUOKRAUS".

Tiloja harrastus- ja hyväntekeväisyystoimintaan

Koroisilla on mahdollista vuokrata tiloja säännölliseen harrastustoimintaan viikolla. Haluatko perustaa käsityökerhon tai pitää jotakin muuta ohjattua toimintaa? Tai haluatko ohjata tuotot hyväntekeväisyyteen tai järjestää muuta hyväntekeväisyystoimintaa. Haluamme yhdistyksenä tukea harrastusmahdollisuuksia ja hyväntekeväisyyttä, joten tarjoamme tilat edullisempaan hintaan.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostiin koroinen@gmail.com otsikolla "Harrastustoiminta" tai "Hyväntekeväisyys". Edellytämme harrastus- ja hyväntekeväisyystoimijoilta Elävän kulttuurin Koroinen ry:n jäsenyyttä. Ohjeet yhdistykseen liittymiseen tästä linkistä.

HINNASTO

MA-TO, SU

Arkipäivisin maanantaista torstaihin, sekä sunnuntaisin, tilamme ovat vuokrattavissa erikseen edullisemmalla hinnalla. Vuokrattavia tiloja ovat tupakeittiö sekä ruokasali, iso sali ja ulkosauna. Piha ja vessat ovat tällöin kaikkien samanaikaisten vuokraajien yhteiskäytössä, ja toivomme vuokraajien osalta joustavuutta sekä muiden tilojen käyttäjien huomioimista. Myös sunnuntaikahvilan aukiollessa voi isoa salia vuokrata yksityistilaisuuksiin. Tällöin on mahdollista tiedustella myös pitopalvelua kahvilanpitäjältä.

- Koko päätalo 50 €/2 h, lisätunnit 20 €. Koko ilta klo 16 eteenpäin 100 €.

- Tupakeittiö ja ruokasali 30 €/2 h, lisätunnit 10 €. Koko ilta klo 16 eteenpäin 60 €.

- Iso sali 30 €/2 h, lisätunnit 10 €. Koko ilta klo 16 eteenpäin 60 €.

- Sauna 30 €/2 h, lisätunnit 10 €. Koko ilta klo 16 eteenpäin 60 €.

- Arkipäivinä (ma-to) vuorokausihinta 150 €.

Koko päätalo vapautuu yleensä vasta klo 16 jälkeen, mutta osia tiloistamme voi vuokrata myös päivisin. Pidemmille vuokra-ajoille sekä tilojen käytöstä päivisin voimme sopia erikseen.

PE-LA

Viikonloppuisin perjantaista lauantaihin vuokraamme päätaloa sekä saunaa yksityiseen käyttöön. Tällöin tila on varattu kokonaan vuokraajalle, jotta juhlat tai muut yksityistilaisuudet voisivat sujua rauhassa. Emme vuokraa tiloja erikseen, vaan vuokrahinta sisältää tupakeittiön, ruokasalin, salin, yläkerran sekä pihan käytön. Saunan käytöstä peritään oma maksunsa hinnaston mukaan.

- Perjantai: 250 €/vrk kesäkaudella, 200 €/vrk talvikaudella. (kesäkausi = 1.5.-30.9.) Tilavaraus on perjantai-illasta klo 16 lauantaiaamuun klo 10.

- Lauantai: 300 €/vrk kesäkaudella, 250 €/vrk talvikaudella. (kesäkausi = 1.5.-30.9.) Tilavaraus on lauantaiaamusta klo 10 sunnuntaiaamuun klo 10.

Aatot, juhlapyhät ja arkipyhät

- hinta sama kuin lauantaina eli 300 €/vrk.

Alennukset

Myönnämme normaalihinnasta alennuksia seuraavin perustein:

- hyväntekeväisyystapahtuma tai varainkeräys hyväntekeväisyyteen: - 50 %

- julkinen harrastustapahtuma: – 50 %

- myös tapahtumista, jotka eivät täytä em. kriteerejä, myönnämme uudelle EKKy:n jäsenelle 10 % alennuksen, ja yli vuoden jäsenenä olleelle 30 % alennuksen.


Tiedustelut ja varaukset:

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku
koroinen@gmail.com
Puhelinpäivystys (pääsääntöisesti) ma - to klo 10 - 14, puh. 040 360 0830
(voit lähettää tekstiviestin, jos et tavoita meitä)

Varmimmin tavoitat meidät sähköpostitse: Kirjoita sähköpostiosoitteeseen koroinen@gmail.com otsikolla TILAVUOKRA.

Paatalo_tupakeittio_TerhiArell.jpg


Paatalo_valihuone_TerhiArell.jpg


Paatalo_sali_TerhiArell.jpg


Koroisten_sauna_TerhiArell.jpgOhjeet ja säännöt harrastetoimijoille- EKKy:n vuokraamat tilat ja rakennukset ovat museoviraston ja Turun museokeskuksen suojelemia. Tilat, rakennukset, ulkorakennukset ja pihapiiri ovat historiallisesti arvokkaita, joten niitä tulee käyttää ja niissä tulee käyttäytyä sen mukaisesti.

- Harrastustoiminnan järjestäjä on vastuussa hänelle luovutetuista avaimista. Mikäli avaimet häviävät vuokralainen on velvollinen korvaamaan siitä aiheutuvat kustannukset.

- Harrastustoiminnan järjestäjä päästää tiloihin vain harrastustoimintaan osallistuvia ihmisiä.

- Harrastustoiminnan järjestäjä vastaa tilojen/pihapiirin esineistöstä, välineistöstä, huonekaluista sekä irtaimistosta. Harrastustoiminnan järjestäjä on velvollinen korjaamaan kaikki tahallisesti rikkoutuneen irtaimiston.

Mikäli tiloissa ilmenee puutteita, jokin rikkoutuu tai on muuta huomioitavaa, ilmoita siitä EKKy:n sähköpostiin koroinen@gmail.com.

- Sisätiloissa ei saa tupakoida. Tupakantumpit on kerättävä tuhkakuppeihin, niin ettei niistä synny paloturvahaittoja.

- EKKy:ssä kierrätetään ja lajitellaan.

Isot roskat ja roskamäärät, kierrätettävä materiaali on toimitettava pois alueelta. Lähin kierrätyspiste on Prisman pihalla noin 1 kilometrin päässä (Vanha Tampereentie 108).

- Harrastustoiminnan järjestäjän tulee jättää tilat samaan kuntoon kuin ne olivat paikalle tultaessa:

Astiat on tiskattava, lattiat siivottava ja tarvittaessa pestävä.

Tilat tulee olla siivottu ja tyhjennetty tilavuokrasopimuksen mukaisena ajankohtana.

EKKyn tiloja ylläpidetään yhteisvastuullisesti ja vapaaehtoisvoimin. Jos roska-astiat täyttyvät, roskapussit on vietävä navetan sivulla/päädyssä sijaitseviin roska-astioihin. Biojätteet voi viedä pihalla olevan jurtan takana oleviin kompostiastioihin. Muistakaa myös ilmoittaa esimerkiksi palaneesta lampusta tai loppuneesta WC-paperista.

- Harrastustoiminnan järjestäjä lähtee tilasta viimeisenä ja on vastuussa siitä, että valot on sammutettu, ikkunat ovat kiinni ja ulko-ovet ovat lukossa.

- Harrastustoiminnan tilavuokra on 2,50 € alkava puoli tuntia ( 5 € / 1 h, 7,50 € 1,5 h). Tilavuokramaksun käytännöistä sovitaan tilavuokraamisen sopimisen yhteydessä. Tiedustelut tilojen varauksista harastustoimintaan lähetetään sähköpostilla osoitteeseen koroinen@gmail.com otsikolla "Harrastustoiminta".

- Harrastustoiminnan järjestäjältä edellytetään EKKyn jäsenyyttä. Toimintaan osallistuvien jäsenyys on suositeltavaa yhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Ohjeet yhdistykseen liittymisestä löydät sivuta ”Liity jäseneksi”.


Tilavuokrauksen sopimusehdotEKK ry:n vuokraamat tilat ja rakennukset ovat museoviraston ja Turun museokeskuksen suojelemia. Vuokraaja sitoutuu noudattamaan näitä yleisiä tilan vuokraukseen liittyviä sääntöjä.

Tiloihin on mahdollista tutustua etukäteen erikseen sovittavana ajankohtana.

Vuokraajille ei luovuteta tiloihin avaimia, vaan ovi tullaan avaamaan tilavarauksen alkaessa. Vuokraaja huolehtii ovien lukitsemisesta tilasta poistuessaan.

Tilojen vuokraaja saa päästää yksityistilaisuuksiinsa vain kutsumiaan vieraita. Vuokratun tilan luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen ja pihapiirin esineistöstä, välineistöstä, huonekaluista sekä irtaimistosta. Kaikki tahallisesti rikottu irtaimisto on korvattava. Mikäli irtaimistoa menee rikki, vuokraajan on ilmoitettava siitä vuokranantajan (EKKy:n) edustajalle tai sopimuksen mukaiselle yhteyshenkilölle.

Sisätiloissa ei saa tupakoida. Tupakantumpit on kerättävä tuhkakuppeihin, jottei niistä synny paloturvariskejä ja -haittoja. Vuokralaisen tulee noudattaa paloturvallisuuden osalta erityistä huolellisuutta museoympäristön suojelemiseksi. Kynttilöiden käyttö sisätiloissa on sallittua. Ulkotulia käytettäessä tulee ne sijoittaa vähintään kahden (2) metrin päähän rakenteista ja rakennuksen seinistä niin, ettei niistä aiheudu vahinkoa kasvillisuudelle tai irtaimistolle. Ulkotulet tulee sammuttaa tilaisuuden päättyessä.

EKKy:n keittiössä kierrätetään ja lajitellaan. Vuokralainen vastaa keittiön siivouksesta ja järjestyksestä. Keittiön laitteiden ja pintojen tulee vuokra-ajan päättyessä olla siistit ja puhtaat. Mikäli tästä aiheutuu vuokranantajalle lisätyötä tai astioita/laitteita rikkoutuu tai katoaa, vuokralainen sitoutuu korvaamaan tästä aiheutuvan vahingon. Vuokra-ajan päätyttyä vuokralaisen on toimitettava roskat pois alueelta: lähin kierrätyspiste on Prisman pihalla (Vanhalla Tampereentiellä), ruokajätteet pihan perällä olevaan kompostoriin ja poltettavat jätteet navetan takana oleviin roskasäiliöhin.

Vuokraajan on jätettävä tilat siihen kuntoon kuin missä ne olivat hänelle luovutettaessa. Astiat on tiskattava, lattiat siivottava ja tarvittaessa pestävä. Mikäli tilat jätetään siivoamatta, peritään vuokralaiselta tilojen siivoamisesta aiheutuvat kulut (100 €).

Mikäli vuokraaja yöpyy tilassa ja käyttää tilan lakanoita ja pyyhkeitä, on tästä sovittava erikseen etukäteen, sillä lakanoiden ja pyyhkeiden käyttö on maksullista ja vuokra laskutetaan tilavuokran yhteydessä. Pyyhe- ja lakanavuokra on viisi (5 €) euroa/ lakanasetti tai pyyhe.